Perusta itsellesi toimiva mikrofarmi ja aloita viljeleminen heti!

Kiinnostaako sinua oman ruuan kasvattaminen tai terveellinen ruokavalio? Opi kasvattamaan lautasellesi mikrovihanneksia helposti ja nopeasti!

Opiskele suosittu ja kiinnostava työpaja verkkokurssina ja aloita viljely omassa tahdissasi. 

Kurkista videolla miltä työpaja näyttää verkkokurssina

Verkkokurssin tavoite on antaa sinulle samat valmiudet sekä tarpeelliset tiedot, kun livetyöpajalla, jotta voit aloittaa matalan kynnyksen kaupunkiviljelyn. Saat materiaalin kuukaudeksi käyttöösi ja voit oppia niiden avulla, miten kasvatat itsellesi syötäviä mikrovihanneksia jatkuvan sadon menetelmällä.

Suosittu ja inspiroiva työpaja nyt verkkokurssina nyt erikoistarjouksena korona-aikaan 19,90€! (arvo 49,90€)


Saavutat tällä verkkokurssilla uuden taidon sekä opit mikrovihanneksesta kaiken hyödyllisen ja kirsikkana kakun päällä, opit kasvattamaan itsellesi syötävää! 

Verkkokurssiin kuuluu myös verkkoympäristössä toteutettu tuki haasteiden avuksi.

Sisältö koostuu kolmesta eri askeleesta, jonka materiaalit saat heti käyttöösi rekisteröitymällä luokkahuone-alueelle. Oston yhteydessä saat tiedot kirjautuaksesi alueelle, jonka tehtyäsi saat saman tien materiaalit käyttöösi. 

Kurssin materiaali koostuu ohjevideoista, sekä kirjallisesta teoriasta ja kuvista, joita on helppo ymmärtää. Osa kurssin materiaalista voidaan tallentaa omalle koneelle tai puhelimeen.

Välineiden hankkiminen ei ole kynnyskysymys osallistumisessa tälle verkkokurssille ja suurin osa näistä tarvikkeista löytyykin jo jokaiselta valmiiksi. Vinokasvi haluaa ehdottomasti rohkaista kierrätysmateriaalien käyttöön, mutta kurssimateriaaleissa kuitenkin annetaan myös tietoa, millaisilla välineillä pääsee alkuun ja millaista harrastusvälineistöä kannattaa hankkia harrastuksen edetessä ja syventyessä. Siemenet ja muut välineet tai vaikka aloituspakkauksen voi tilata verkkokaupasta lähimpään postin automaattiin.

Myös verkkokurssin saat ostettua verkkokaupasta.

Kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia: vinokasvi@vinokasvi.fi tai täytä alla oleva lomake