Perusta itsellesi toimiva mikrofarmi työpajalla

Mikrofarmi-työpaja Latokartanossa tai verkossa!

Kiinnostaako sinua oman ruuan kasvattaminen? Opi kasvattamaan mikrovihanneksia lautasellesi!

 Osallistu työpajaan ja aloita viljely heti. Työpajan tavoite on perustaa oma mikrofarmi ja oppia, miten kasvattaa itselleen syötäviä mikrovihanneksia. Osallistumalla:

  • Opit perusteet mikrovihannesten viljelylle
  • Saat mukaasi juuri perustamasi mikrofarmin
  • Opit tunnistamaan sekä toimimaan ongelmatilanteissa
  • Saat mukaasi jatkuvan sadon menetelmän, jolla voit saada lautasellesi tuoreita mikrovihanneksia vaikka joka päivä!

Tämä on sinulle, jos etsit helppoa tapaa kasvataa omaa ruokaa kaupunkiolosuhteissa ilman aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta tai viljelemisestä. 

Annan työpajalle on rahat takaisin-tyytyväisyystakunu.

Maistuvan taidon ohella, opit voimaannuttavan keinon lievittää ilmastotunteitasi ja pystyt samalla myls vaikuttamaan mikrotason teoilla. Ole edelläkävijä ja pioneeri, nyt on sen aika.

49,90€/henkilö 

Työpajan suosisio on kasvussa, joten ennakkoilmoittautumisella varmistat paikkasi. Voit myös hankkia työpajan verkkokurssina.

Ohjaajanasi ja oppaanasi toimii Riikka. Teoriaosuuden jälkeen työpaja etenee oman farmin perustamisen, tarvikkeet kuuluvat mukaan etkä tarvitse mukaasi kuin avoimen ja iloisen mielen. Lopuksi on mahdollista jäädä keskustelemaan mikrovihanneksista Riikan kanssa.


Työpajat tapahtuvat Vinokasvin vertikaalisella puutarhalla, sisätiloissa, osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki. 


Opetus tapahtuu pienryhmässä, jotta voidaan varmistua siitä että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja voimme taata opetuksen laadun. 

Tärkeää työpajassa on riittävien tietojen saaminen sekä opitun hyödyntäminen omaan tarkoitukseen.

SEURAAVA TYÖPAJA 25.01.2020 KLO 15:30-17:30

Työpajan kokonaiskesto on noin 2 tuntia.

Oppimismateriaalit saadaan työpajan jälkeen omaan sähköpostiin. Tarjolla kahvia sekä teetä. 

Ei aikaa tulla paikan päälle tai et ole pääkaupunkiseudulla? Opiskele omaehtoisesti verkkotyöpajan avulla huokeampaan hintaan 29,90€!

Haluaisitko tilata työpajan tapahtumaksi vaikka työpaikallesi? Työpaja voidaan kutsua esimerkiksi osaksi virkistyspäivää tai muuta vastaavaa tapahtumaa, työpaja voidaan soveltaa lapsille sopivaksi osaksi ympäristöoppimista. 

Tämä sopii myös pienrymille, jos haluat järjestää kaveriporukallesi kivaa yhdessä tekemistä rennossa hengessä, hyvän mielen ilmastoasioista keskustellen.

Ryhmäkoko on helposti muutettavissa isollekkin ryhmälle! Ota yhteyttä, tehdään yhdessä mukava kaupunkiviljely-tapahtuma!