Aloita mikroviljely ja perusta itsellesi mikrofarmi!

Matalan kynnyksen kaupunkiviljelyä-

Perusta mikrofarmi!

Haaveleitko omasta kasvimaasta tai palstasta, mutta juuri nyt ei ehkä ole aikaa sille tai se tuntuu liian työläältä? Tai ehkäpä omien yrttien kasvattaminen kiinnostaisi kovasti, mutta sekin tuntuu hieman liian haastavalta...

Tämä on silloin sinua varten! Lähtötasoltasi voit olla vaikka täysin noviisi tai sitten jo pidempään harrastanut, mikrovihannekset ovat ehdottomasti paras juttu, mistä olet kuullut hetkeen!

 Tule ja osallistu tälle kurssille ja aloita helppo mikroviljely heti. 

Kurssilla opit mikrovihanneksista ja niiden viljelystä hyvän teoriapohjan ja kurssin päätteksi perustetaan oma mikrofarmi, jonka saa mukaansa kurssilta kotiinvietäväksi. 

Kurssi opettaa sinut kasvattamaan helposti ja nopeasti ravintoa itsellesi. 

Osallistumalla kurssille opit:

  • Mitä ovat mikrovihannekset ja miksi niitä kannattaa syödä ja viljellä itse
  • Mikä on mikrofarmi ja miten sellainen perustetaan
  • Menetelmän miten kylvää ja kasvattaa mikrofarmissa
  • Miten mikrofarmia hoidetaan
  • Miten mikrofarmilta korjataan satoa
  • Tunnistamaan sekä toimimaan ongelmatilanteissa

Tämä on sinulle, jos etsit helppoa tapaa kasvataa itsellesi ruokaa kaupunkiolosuhteissa ilman aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta tai viljelemisestä. Tämä on myös sinulle, jos etsit uutta ja hyödyllistä harrastusta. Tämä on myös sinulle, jos oman ruuan kasvattaminen houkuttaa!

Kurssilla on rahat takaisin-tyytyväisyystakuu, jos et ole tyytyväinen ja kokemuksesi ei ollut positiivinen, niin saat rahasi takaisin asiakastyytyväisyyden nimissä.

Sen lisäksi että opit uuden ja maistuvan taidon, opit voimaannuttavan keinon lievittää ilmastotunteitasi ja löydät mielekästä tekemistä käsillesi. Varoituksen sana kuitenkin, että saatat hurahtaa täydellisesti mikrofarmaamisen iloihin! Tästä emme voi ottaa vastuuta! Monen viherpeukalo on löytynyt kurssin avulla uudelleen ja kiinnostus kasvimaailmaa kohtaa syventynyt. 


SEURAAVAT TYÖPAJAT:

Kesäkuussa TBA jos tilanne sallii

Mikäli haluat mukaan odotuslistalle, voi varata paikkasi etukäteen lähettämällä yhteystietosi!
Kurssi etenee teoriaosuuden jälkeen oman mikrofarmin perustamiseen, jossa opastetaan lähes kädestä pitäen. Kurssin lopuksi on avoin keskustelutilaisuus, jossa voit käydä läpi mieleesi heränneitä kysymyksi tai hankkia harrastamisen jatkamiseksi tarvittavia välineitä liikkeen puolelta. Tarvikkeet kuuluvat hintaan, etkä tarvitse mukaan kuin avoimen ja iloisen mielen. Tervetuloa!


Kurssi pidetään kaupunkiviljelykeskuksen sisätiloissa, osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki. Oppaanasi mikrofarmaamisen saloihin toimii Riikka.


Opetus tapahtuu pienryhmässä, jolla varmistutaan siitä, että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja että voin taata opetuksen laadun olevan korkealuokkaista ja että riittävä tiedot itsenäiseen mikrofarmaamiseen voidaan välittää ymmärrettävästi jotta voit hyvödyntää oppimaasi omaan tarkoitukseesi sopivalla tavalla.  


Seuraava kurssi matalan kynnyksen kaupunkiviljelystä on kesäkuussa, mikäli tilanne sallii. Jos haluat ehdottomasti mukaan jo nyt, voit ilmottautua listalle, niin saat kuulla etukäteen, koska seuraava kurssi olisi! Lähetä tietosi minulle, niin olen sinuun yhteydessä.

Kurssin kokonaiskesto on noin 2 tuntia.

Oppimismateriaalit saadaan työpajan jälkeen omaan sähköpostiin. Tarjolla kahvia sekä teetä. 

Ei aikaa tulla paikan päälle tai et ole pääkaupunkiseudulla? Opiskele omaehtoisesti verkkokurssin avulla!

Haluaisitko tilata kurssin tapahtumaksi vaikka työpaikallesi? Kurssi voidaan kutsua esimerkiksi osaksi virkistyspäivää tai muuta vastaavaa tapahtumaa. 

Kurssi voidaan soveltaa myös lapsille sopivaksi kokonaisuudeksi. 

Tämä sopii niin isoille ryhmille kuin pienryhmille! 

Ota yhteyttä, jos haluat järjestää kaveriporukallesi kivaa yhdessä tekemistä rennossa hengessä. 

Teemoina voi olla puutarha ja piha, kaupunkiviljely tai ihan jotain muuta, kuten ravintorikas ruokavalio, ruokahifistely, hyvinvointi ja terveys... Kysy lisää teemoista!

 Keksitään yhdessä mukava ja hyödyllinen tapahtuma! 

Pystyn vastaamaan hyvin asiakkaitteni tarpeisiin erillaisia tilaisuuksia silmällä pitäen. 

Myös luentomuotoisesti.

Kysy reippaasti lisää: riikka@vinokasvi.fi