Perusta itsellesi toimiva mikrofarmi tällä kurssilla!

Perusta mikrofarmi!

Kiinnostaako sinua oman ruuan kasvattaminen? Opi kasvattamaan lautasellesi syötäviä mikrovihanneksia!

 Osallistu kurssille ja aloita viljely heti. Tavoite on perustaa oma mikrofarmi, jonka saa mukaansa kotiin saman tien. Samalla opit, miten kasvattaa helposti itselleen ruokaa. Osallistumalla kurssille:

  • Opit perusteet mikrovihannesten viljelylle
  • Opit tunnistamaan sekä toimimaan ongelmatilanteissa
  • Löydät itsellesi sopivan sadonkorjuu tahdin, jolla voit saada satoa vaikka joka päivä

Tämä on sinulle, jos etsit helppoa tapaa kasvataa itsellesi ruokaa kaupunkiolosuhteissa ilman aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta tai viljelemisestä. 

Kurssilla on rahat takaisin-tyytyväisyystakuu.

Maistuvan taidon ohella, opit voimaannuttavan keinon lievittää ilmastotunteitasi ja pystyt samalla vaikuttamaan mikrotason teoilla. Ole edelläkävijä ja pioneeri, nyt on sen aika.

SEURAAVAT TYÖPAJAT:

Perusta mikrofarmikurssit ovat toistaiseksi tauolla, kunnes epidemia on laantunut ja turvallisuus voidaan oppiympäristössä jälleen taata. Mikäli haluat mukaan syksymmällä, voi varata paikkasi etukäteen sähköpostilla vinokasvi@vinokasvi.fi 


Tsekkaa nyt verkkokurssi ja saat samat valmiudet, sopivasti kotosalla opiskellen!

Työpajan suosisio on kasvussa, joten varmista paikkasi heti. Työpaja voidaan hankkia myös verkkokurssina.

.Teoriaosuuden jälkeen perustetaan oma farmi ohjeistuksen mukaan ja kurssin lopuksi on avoin keskustelutilaisuus, jossa voit mieltä askarruttavia kysymyksiä käydä läpi ohjaajan kanssa. Tarvikkeet kuuluvat hintaan, eikä mukaan tarvita kuin avoin ja iloinen mieli.


Kurssi pidetään Vinokasvin vertikaalisella puutarhalla, sisätiloissa, osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki. Oppaanasi mikrofarmaamisen saloihin toimii Riikka.


Opetus tapahtuu pienryhmässä, jolla varmistutaan siitä, että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja että voimme taata opetuksen laadun olevan korkealuokkaista ja että riittävä tiedot itsenäiseen mikrofarmaamiseen voidaan välittää ymmärrettävästi jotta voit hyvödyntää oppimaasi omaan tarkoitukseesi sopivalla tavalla.  


Perusta mikrofarmikurssit ovat toistaiseksi tauolla, kunnes epidemia on laantunut ja turvallisuus voidaan oppiympäristössä jälleen taata. Mikäli haluat mukaan syksymmällä, voi varata paikkasi etukäteen sähköpostilla vinokasvi@vinokasvi.fi


Kurssin kokonaiskesto on noin 2 tuntia.

Oppimismateriaalit saadaan työpajan jälkeen omaan sähköpostiin. Tarjolla kahvia sekä teetä. 

Ei aikaa tulla paikan päälle tai et ole pääkaupunkiseudulla? Opiskele omaehtoisesti verkkokurssin avulla huokeampaan hintaan 19,90€!

Haluaisitko tilata kurssin tapahtumaksi vaikka työpaikallesi? Kurssi voidaan kutsua esimerkiksi osaksi virkistyspäivää tai muuta vastaavaa tapahtumaa, kurssi voidaan soveltaa lapsille sopivaksi osaksi ympäristöoppimista. 

Tämä sopii myös pienryhmille, jos haluat järjestää kaveriporukallesi kivaa yhdessä tekemistä rennossa hengessä, hyvän mielen ilmastoasioista keskustellen.

Ryhmäkoko on helposti muutettavissa isollekkin ryhmälle! Ota yhteyttä, tehdään yhdessä mukava kaupunkiviljely-tapahtuma!