Perusta itsellesi toimiva mikrofarmi työpajassa

Mikrofarmi-työpaja Latokartanossa tai verkossa!

Kiinnostaako sinua oman ruuan kasvattaminen? Opi kasvattamaan lautasellesi syötäviä mikrovihanneksia!

 Osallistu työpajaan ja aloita viljely heti. Työpajan tavoite on perustaa oma mikrofarmi ja oppia, miten kasvattaa itselleen ruokaa. Osallistumalla:

  • Opit perusteet mikrovihannesten viljelylle
  • Saat mukaasi juuri perustamasi mikrofarmin
  • Opit tunnistamaan sekä toimimaan ongelmatilanteissa
  • Löydät itsellesi sopivan sadonkorjuu tahdin, jolla voit saada satoa vaikka joka päivä

Tämä on sinulle, jos etsit helppoa tapaa kasvataa itsellesi ruokaa kaupunkiolosuhteissa ilman aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta tai viljelemisestä. 

Työpajalla on rahat takaisin-tyytyväisyystakuu.

Maistuvan taidon ohella, opit voimaannuttavan keinon lievittää ilmastotunteitasi ja pystyt samalla vaikuttamaan mikrotason teoilla. Ole edelläkävijä ja pioneeri, nyt on sen aika.

Työpajan suosisio on kasvussa, joten varmista paikkasi heti. Työpaja voidaan hankkia myös verkkokurssina.

.Teoriaosuuden jälkeen on aika perustaa oma farmi ohjeiden mukaan, lopuksi avoin keskustelutilaisuus, jossa voit mieltä askarruttavat kysymykset käydä läpi ohjaajan kanssa. Tarvikkeet kuuluvat hintaan, eikä mukaan tarvita kuin avoin ja iloinen mieli.


Työpaja pidetään Vinokasvin vertikaalisella puutarhalla, sisätiloissa, osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki. Oppaanasi mikrofarmaamisen saloihin toimii Riikka.


Opetus tapahtuu pienryhmässä, jolla varmistutaan siitä, että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja että voimme taata opetuksen laadun olevan korkealuokkaista ja että riittävä tiedot itsenäiseen mikrofarmaamiseen voidaan välittää ymmärrettävästi jotta voit hyvödyntää oppimaasi omaan tarkoitukseesi sopivalla tavalla.  

SEURAAVAT TYÖPAJAT:

11.2. tiistai 18-20
14.2. perjantai 18-20
25.2. tiistai 18-20
27.2. torstai 18-20

Työpajan kokonaiskesto on noin 2 tuntia.

Oppimismateriaalit saadaan työpajan jälkeen omaan sähköpostiin. Tarjolla kahvia sekä teetä. 

Ei aikaa tulla paikan päälle tai et ole pääkaupunkiseudulla? Opiskele omaehtoisesti verkkotyöpajan avulla huokeampaan hintaan 29,90€!

Haluaisitko tilata työpajan tapahtumaksi vaikka työpaikallesi? Työpaja voidaan kutsua esimerkiksi osaksi virkistyspäivää tai muuta vastaavaa tapahtumaa, työpaja voidaan soveltaa lapsille sopivaksi osaksi ympäristöoppimista. 

Tämä sopii myös pienryhmille, jos haluat järjestää kaveriporukallesi kivaa yhdessä tekemistä rennossa hengessä, hyvän mielen ilmastoasioista keskustellen.

Ryhmäkoko on helposti muutettavissa isollekkin ryhmälle! Ota yhteyttä, tehdään yhdessä mukava kaupunkiviljely-tapahtuma!