Tilaa tuoreet ja laadukkaan versot ja mikrovihannekset kotitoimituksella pääkaupunkiseudullaSovi paremman salaatin kotitoimituksista! 

1. Valitse sopimus

Nyt voit tilata mikrovihanneksia ja versoja kotitoimituksella pääkaupunkiseudulla!

Valitessasi kuukauden sopimuksen, saat kuukauden ajan kerran viikossa tuoreen sadon kotiisi. Kuukausisopimuksen hinta on 50€ ja sillä saat yhteensä neljä toimitusta. 

Tämä on erityisen hyvä diili silloin, kun haluat lisätä ruokavalioosi säännöllisesti ravintotiheää ravintoa helposti. 

Kuukausisopimuksella saat varmistettua itsellesi sadon kun viljelmän versot ja mikrovihannekset kasvavat juuri sinua varten! 

Yhden toimituksen sisältö on aina vähintään 100 g versoja ja 70 g mikrovihanneksia (yht. 170 g)

Viikottain vaihtuvat lajikkeet monipuolistavat ruokavaliotasi ja saat kasapäin vitamiineja sekä ravinteita parhaassa muodossa lautasellesi. 

Voit valita koko kuukauden sijaan myös yhden kokeilukerran (20 €), jolloin sinulle toimitetaan haluamanasi ajankohtana yksi toimitus (100 g + 70 g) suoraan kotiovellesi. Kokeileminen ei sido sinua vielä mihinkään. Kokeilemisen jälkeen voit halutessasi siirtyä luontevasti kuukausitilaukseen. 

Toimituksen kyytiin voit aina tilata myös enemmän mikrovihanneksia ja versoja, näistä kannattaa sopia ennen toimitusta. Löydät hinnaston täältä. Suosittelemme tilaamaan ennen sunnuntaita, jolloin pääset varmasti mukaan seuraavan viikon kotitoimituksiin!  


2. Valitse toimituspäivä

Toimitusalueena on pääkaupunkiseutu (Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen). 

Kotitoimitusjakelu tapahtuu kolmena päivänä viikossa. Voit valita toimituspäiväksi tiistain, keskiviikon tai torstain.

Aikaikkunoina on aamupäiväjakelu (klo 10:00-15:00) tai iltajakelu (klo 18:00-21:30).

Jokaisen viikon päätteeksi sunnuntaina jakeluaikataulu lyödään lukkoon ja kotitoimitusaikataulu tarkentuu. Saat tiedon omasta tarkennetusta toimitusajasta etukäteen haluamallasi tavalla, joko tekstarilla, puhelulla tai whatsapp-viestillä. Tuotteet voidaan jättää sopimuksesta myös ovelle. Voit kertoa toiveesta joko tilausvaiheessa (kohdassa "lisätietoja toimitusta varten") tai sunnuntain toimitusvahvistuksen yhteydessä.


3. Tee tilaus

Täytettyäsi kaikki lomakkeen tiedot, paina lopuksi "Lähetä tilaus viljelijälle" -painiketta. 

Käsiteltyäni tilauksesi, saat paluupostilla tilausvahvistuksen sekä maksutiedot, joko kuukauden sopimuksesta (50€) tai kokeilukerrasta (20€).

Maksutapoina ovat verkkomaksu tai lasku. Tilaus astuu voimaan, kun maksu on hoidettu, ellei erikseen muuta ole sovittu. 

Kaikista tilaamiseen ja maksuun liittyvistä asioista voit aina olla yhteydessä myös sähköpostilla tilaukset@vinokasvi.fi
4. Ota vastaan

Kotitoimitusta edeltävänä päivänä saat vielä muistutuksen sähköpostilla, jotta olet varmasti paikalla vastaanottamassa herkullista satoa. 

Toimitus voidaan jättää myös ovesi taakse, niin halutessasi. Pyrimme mahdollisimman vähäiseen kontaktiin luovutuksen yhteydessä, eli sinun ei tarvitse kuitata toimitusta vastaanottovaiheessa.

Ravintorikasta satoa pääset nauttimaan heti. Mikrovihannekset ja versot ovat syötävissä sellaisenaan, mutta voit myös huuhdella ne raikkaalla vedellä ennen nauttimista.

Voit myös jakaa kokemuksesi ja tarjoiluehdotuksesi somessa, jotta tieto paremmasta salaatista tavoittaa mahdollisimman monet. Näin autat myös Vinokasvin toiminnan jatkumista ja kehittymistä! 


Paremman salaatin sopimuksesta löytyy lisätietoja täältä sekä sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä

TILAUSLOMAKE