Tilaa tuoreet ja laadukkaan versot ja mikrovihannekset kotitoimituksella pääkaupunkiseudulla


Sovi paremman salaatin kotitoimituksista!

1. Valitse sopimus tai kokeilukerta

Valitessasi kuukauden sopimuksen, saat neljän viikon ajan kerran viikossa tuoreen sadon kotiisi. Kuukausisopimuksen hinta on 50€ johon sisältyy yhteensä neljä toimitusta. 

Tämä on erityisen hyvä diili silloin, kun haluat lisätä ruokavalioosi säännöllisesti ravintotiheää ravintoa helposti, sekä etsit vaihtelua ja makua tavanomaisien vaihtoehtojen sijaan. 

Kuukausisopimuksella saat varmistettua itsellesi sadon kun viljelmän versot ja mikrovihannekset kasvavat juuri sinua varten! 

Yhden toimituksen sisältö on aina vähintään 100 g versoja ja 70 g mikrovihanneksia (yht. 170 g)

Viikottain vaihtuvat lajikkeet monipuolistavat ruokavaliotasi ja saat kasapäin vitamiineja sekä ravinteita parhaassa muodossa lautasellesi. 

Voit valita koko kuukauden sijaan myös yhden kokeilukerran (20 €), jolloin sinulle toimitetaan haluamanasi ajankohtana yksi toimitus (100 g + 70 g) suoraan kotiovellesi. Kokeileminen ei sido sinua vielä mihinkään. Kokeilemisen jälkeen voit halutessasi siirtyä luontevasti kuukausitilaukseen. 

Toimituksen kyytiin voit aina tilata myös enemmän mikrovihanneksia ja versoja, näistä kannattaa sopia ennen toimitusta. Suosittelemme tekemään tilauksen ennen sunnuntaita, jolloin pääset varmasti mukaan seuraavan viikon kotitoimituksiin!  


2. Tee tilaus

Käsiteltyäni tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sekä toimitusaikataulun sähköpostitse.

Kaikista tilaamiseen ja maksuun liittyvistä asioista voit aina olla yhteydessä sähköpostilla tilaukset@vinokasvi.fi


3. Valitse toimituaikataulu kotitoimitukselle

Toimitusalueena on pääkaupunkiseutu (Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen). 

Kotitoimitusjakelu tapahtuu kolmena päivänä viikossa. Voit valita toimituspäiväksi tiistain, keskiviikon tai torstain.

Aikaikkunoina on aamupäiväjakelu (klo 10:00-15:00) tai iltajakelu (klo 18:00-21:30).

Jokaisen viikon päätteeksi sunnuntaina jakeluaikataulu lyödään lukkoon ja kotitoimitusaikataulu tarkentuu. Saat tiedon omasta tarkennetusta toimitusajasta etukäteen haluamallasi tavalla, joko tekstarilla, puhelulla tai whatsapp-viestillä. Tuotteet voidaan jättää sopimuksesta myös ovellesi. Voit kertoa toiveesta joko tilausvaiheessa tai sunnuntain toimitusvahvistuksen yhteydessä.

4. Ota vastaan

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain ottaa toimitus vastaan. Toimitus voidaan jättää myös ovesi taakse, niin halutessasi. Pyrin mahdollisimman vähäiseen kontaktiin luovutuksen yhteydessä, eli sinun ei tarvitse kuitata toimitusta vastaanottovaiheessa.

Ravintorikasta satoa pääset nauttimaan heti. Mikrovihannekset ja versot ovat syötävissä sellaisenaan, mutta voit myös huuhdella ne raikkaalla vedellä ennen nauttimista.

Voit myös jakaa kokemuksesi ja tarjoiluehdotuksesi somessa, jotta tieto paremmasta salaatista tavoittaa mahdollisimman monen. Näin autat myös Vinokasvin toiminnan jatkumista ja kehittymistä ja pääset mukaan jakamaan maailman ravintorikkaimman sadon ilosanomaa! 

Paremman salaatin sopimuksesta löytyy lisätietoja täältä sekä sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä

Voit valita aina ensin kokeilukerran, ilman sitoutumista. Tämän jälkeen voit päättää rauhassa haluatko mukaan toimitusrinkiin. Paikat täyttyvät nopeasti, toimi siis pian.

Voit myös suoraan sopia kuukauden toimitukset ja aloittaa nauttimisen samantien. Tämä valinta varmistaa sinut mukaan toimitusrinkiin heti.