Tilaa mikrovihannekset ennen kun ne myydään loppuun

Kuinka tämä kaikki toimii ja mistä saan itselleni Vinokasvin mikrovihanneksia?

Saat mikrovihanneksesi meiltä kun ostat ne itsellesi tästä. Voit myös tarkistaa verkkokaupasta saatavuuden ja tulla paikan päälle ostoksille, liikkellä käy myös kortti. Paikan päälle voit tulla aina tutkimaan mitä muuta on tarjolla.

Toimitamme halutessanne myös tilauksesi valitsemaasi postin smartpost-automaattiin. Ennen kello 12 tehdyt tilaukset toimitetaan saman päivän aikana, muutoin jako automaattiin on seuraavana päivänä. Toimitusmaksu kiinteä 8€. Tämä ei ole postin oma kuljetus, jotta voimme varmistua tuotteen tuoreudesta sekä säilyvyydestä. Paketti suositellaan hakemaan saman päivän aikana, jotta vihannekset eivät nahistu huoneenlämmössä. Saat toimituksesta ilmoituksen puhelimeesi.

Voit myös tilata vihannekset heti ja hakea ne sinulle sopivalla aikataululla arkisin 18-20 välillä tai viikonloppusin 12-15 tai muuna ajankohtana erikeen sovittuna. Noutopiste on puutarhalla osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 HKI. 

Seuraa myös ajankohtaista ilmoittelua puutarhan aukiolosta etusivulla ja facebookissa sekä instagramissa.

Mikäli haluat ryhtyä viikko- tai kuukaustilaajaksi, onnistuu sekin ottamalla yhteyttä info@vinokasvi.fi

Kiinnostaako järjestää noutopiiri esimerkiksi kuntosalillesi? Kerää minimissään 50€ tilaus ja sopimuksesta kulkeutuvat vihanneksesi erikseen sovittuna aikana tiettyyn haluamaanne paikkaan. Ota yhteyttä: myyntipalvelu@vinokasvi.fi.

Maksuvälineeksi Holvin verkkokaupassa kelpaa suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä maksukortit Visa ja Mastercard. Liikkeellä käy useimmat suomalaiset kortit sekä käteinen. Mikrovihannes retiisi
Mikrovihannes retiisi