Tilaa mikrovihannekset ennen kun ne myydään loppuun

Kuinka tämä kaikki toimii ja mistä saan itselleni Vinokasvin mikrovihanneksia?

Saat mikrovihanneksesi meiltä kun ostat ne itsellesi tästä. Voit myös tarkistaa verkkokaupasta saatavuuden ja tulla paikan päälle ostoksille, liikkellä käy myös kortti. Paikan päälle olet aina tervetullut tutkimaan mitä muuta on tarjolla puutarhan valikoimissa. 

Toimitamme halutessanne myös tilauksesi KOTIINKULJETUKSENA. Valittavina on arkipäivät 16-18 välillä tai viikonloppuna 15-18 tai 18-21 välillä. Toimitusmaksu on 8€. Kotiinkuljetus tulee lisätä ostokoriin verkkokaupassa. 

Voit myös tilata vihannekset heti ja hakea ne sinulle sopivalla aikataululla arkisin 18-20 välillä tai viikonloppusin 12-15 tai muuna ajankohtana erikeen sovittuna. Noutopiste on puutarhalla osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 HKI. 

Seuraa myös ajankohtaista ilmoittelua puutarhan aukiolosta etusivulla ja facebookissa sekä instagramissa.

Mikäli haluat ryhtyä viikko- tai kuukaustilaajaksi, onnistuu sekin ostamalla viikkotilauksen tai kuukausitilauksen verkkokaupassa. TILAAJILLE TARJOAMME ILMAISEN KOTIINKULJETUKSEN HALUTTUNA AJANKOHTANA.

Kiinnostaako järjestää noutopiiri esimerkiksi kuntosalillesi? Kerää minimissään 50€ tilaus ja sopimuksesta kulkeutuvat vihanneksesi erikseen sovittuna aikana tiettyyn haluamaanne paikkaan. Ota yhteyttä: myyntipalvelu@vinokasvi.fi.

Maksuvälineeksi Holvin verkkokaupassa kelpaa suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä maksukortit Visa ja Mastercard. Liikkeellä käy useimmat suomalaiset kortit sekä käteinen. Mikrovihannes retiisi
Mikrovihannes retiisi