Toimitus ja TILAUSEHDOT 

Toimitus

Toimitus tapahtuu sovittuna ajankohtana sovittuun osoitteeseen. Mikäli paikalla ei ole vastaanottajaa, sovitaan erillinen toimintaohje. Lisätoimituskulut laskutetaan erikseen.

Tilausehdot

Tilaus tehdään holvin verkkokaupan kautta. Tilauksen yhteydessä valitaan toimitus sekä samassa yhteydessä ilmoitetaan tilaustapa. Yksittäis hankinnan sekä jatkuvan tilauksen ensimmäinen toimitus seuraavana sadonkorjuupäivänä. Tilaus on sitova ja mikäli tilauksen haluaa perua, tulee se tehdä 14 päivän sisällä hankinnasta.

Tilauksen peruutus

Peruutus tulee tehdä 14 päivän sisällä tilauksen tekohetkestä. Jatkuva tilaus on voimassa kunnes ostettu kausi loppuu. Mikäli tilaus halutaan peruuttaa kesken sopimuskauden, on sekin sallittua, viljelijä tällöin toimittaa sekä saa korvauksen tuotteista, jotka ovat tehty 14päivän sisällä tästä päivämäärästä jonka jälkeen tilaus katkeaa. Jatkuva tilaus ei koskaan uusiudu automaattisesti.

Maksunpalautus

Maksupalautus tapahtuu viikon kuluessa tilauksen keskeyttämistä tai lopetusta.

Etämyynnin yleiset ehdot

1. Sopimusosapuolet ovat Vinokasvi (Y1976813-2) ja kuluttaja ja ehdot ovat voimassa holvin verkkokaupassa tehtyjen tilausten yhteydessä.

2. Vinokasvi ei ole velvollinen korvaamaan tuotetta tai palvelua, mikäli kuluttaja ei peruuta tilaustaan annettujen ehtojen sisällä.

3. Verkkosivuston sekä verkkokaupan sisältö on Vinokasvin omistuksessa eikä sen sisältöä saa kopioda ilman lupaa. Sen sijaan jakaminen on äärettömän sallittua, jopa suotavaa.

4. Verkkosivuilla sekä verkkokaupassa olevat kuvat ovat Vinokasvin omaisuutta. Kuvissa olevat tuotteet voivat poiketa lopullisesta tuotteesta muodon sekä tarkan ulkonäön osalta.