Toimitus ja TILAUSEHDOT 

Toimitus

Toimitus tapahtuu sovittuna ajankohtana sovittuun osoitteeseen. Mikäli paikalla ei ole vastaanottajaa, sovitaan erillinen toimintaohje jokaisessa vastaavassa tapauksessa. Lisätoimituskulut laskutetaan erikseen ja ne muodostuvat, mikäli toimitusehtoja ei noudateta.

Tilausehdot

Tilaus tehdään Holvin verkkokaupan kautta. Tilauksen yhteydessä valitaan toimitus sekä samassa yhteydessä ilmoitetaan tilaustapa. Tilaus ei ole voimassa, ellei sitä vahvisteta Holvin verkkokaupan kautta. Tilaus on sitova. Kaikki normaaleista tilaus- sekä toimitusehdoista poikkeavat tilaukset ja niiden toimitukset tulee sopia erikseen sähköpostilla osoitteeseen: myyntipalvelu@vinokasvi.fi

Tilauksen peruutus

Tilauksen peruutus tulee tehdä kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään 3 tuntia ennen toimitusta. 

Työpajat ja konsultointi

Osallistuminen työpajaan on sitova. Mikäli sinulle muodostuu kuitenkin este työpajaan osallistumisesta, voit ilmoittaa siitä suoraan osoitteeseen workshop@vinokasvi.fi. Ilmoittamatta jättäminen katsotaan osallistumiseksi, eikä rahoja palauteta. Konsultointi sovitaan erikseen erillisellä sopimuksella. Konsultoinnit voi kysellä suoraan osoitteesta vinokasvi@vinokasvi.fi

Maksunpalautus

Maksupalautus tapahtuu viikon kuluessa tilauksen perumisesta sovitulla tavalla.

Etämyynnin yleiset ehdot

1. Sopimusosapuolet ovat Vinokasvi (Y1976813-2) ja kuluttaja ja ehdot ovat voimassa holvin verkkokaupassa tehtyjen tilausten yhteydessä.

2. Vinokasvi ei ole velvollinen korvaamaan tuotetta tai palvelua, mikäli kuluttaja ei peruuta tilaustaan annettujen ehtojen sisällä.

3. Verkkosivuston sekä verkkokaupan sisältö on Vinokasvin omistuksessa eikä sen sisältöä saa kopioda ilman lupaa. Sen sijaan jakaminen on äärettömän sallittua, jopa suotavaa.

4. Verkkosivuilla sekä verkkokaupassa olevat kuvat ovat Vinokasvin omaisuutta. Kuvissa olevat tuotteet voivat poiketa lopullisesta tuotteesta muodon sekä tarkan ulkonäön osalta.


Kuluttajalla on voimassa yleiset kuluttajakaupan ehdot, jotka määritellään kuluttajasuojalakien mukaisesti. Ennen asiointia kuluttajaa pyydetään tutustumaan toimitusehtoihimme.