Toimitus ja tilausehdot

Toimitusehdot

Toimitus tapahtuu sovittuna ajankohtana sovittuun osoitteeseen. Mikäli paikalla ei ole vastaanottajaa, sovitaan erillinen toimintaohje jokaisessa vastaavassa tapauksessa. Lisätoimituskulut laskutetaan erikseen ja ne muodostuvat, mikäli toimitusehtoja ei noudateta.

Toimitusalue: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa

Toimitusaika: päivisin 10:00-15:00 tai iltaisin 18:00-21:30. 

Toimituspäivät: Tiistai, Keskiviikko, Torstai. Muut ajankohdat erikseen sopimalla.

Paremman salaatin sopimusehdot:

Sopimalla paremman salaatin toimittamisesta kotiisi sitoudut siihen kuukausi kerrallaan. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä saat laskun koko kuukauden ajalta, jonka maksettuasi olet sitoutunut palveluun aina kuukaudeksi eteenpäin. Voit myös halutessasi kokeilla palvelua yhden kerran, joka ei sitouta sinua mihinkään!

Sopimuksen purkaminen

Voit kuitenkin purkaa sopimuksen koska vain, eikä sopimus sido sinua mihinkään, sopimus perustuu ennemmin yhteisymmärrykseen ja molemminpuoliseen tarpeeseen. Mikäli haluat purkaa sopimuksen kesken toimituskautta (1kk) hyvitän sinulle hinnaston mukaisesti toimittamattomista kerroista jääneet tuotteet. Panttijärjestelmän rasiat 3kpl jää sinulle omaksi palvelun lopettamisen jälkeen, mikäli olet valinnut sen toimituksen pakkaamiseksi.

Panttirasian ehdot

Toimituksen yhteydessä luovutetaan edellisen kerran rasiat takaisin puhdistusta sekä uudelleen käyttöä varten. Mikäli panttirasia vaurioituu tai rikkoontuu, katoaa tai puuttuu, veloitetaan panttirasian hinta 1€/rasia.

Työpajat ja konsultointi:

Osallistuminen työpajaan on aina sitova. Mikäli sinulle muodostuu kuitenkin este työpajaan osallistumisesta, voit ilmoittaa siitä suoraan osoitteeseen info@vinokasvi.fi. Ilmoittamatta jättäminen katsotaan osallistumiseksi, eikä rahoja valitettavasti palauteta mutta voit neuvotella korvaavaan työpajaan osallistumisesta erikseen. Konsultointi sekä muu esiintyminen sovitaan erikseen erillisellä sopimuksella. Konsultoinneissa ja muissa yhteistyötarjouksissa voit olla suoraan yhteydessä riikka@vinokasvi.fi

Rahaliikenne:

Maksunpalautus

Maksupalautus tapahtuu viikon kuluessa tilauksen perumisesta sovitulla tavalla.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu laskulla, kortilla sekä mobilepay-sovelluksella. Vastaanotamme myös käteistä, mutta suosittelen erityisesti koronavirusepidemian aikana välttämään käteismaksuja. Holvin verkkokaupassa käy suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä kortit.

Etämyynnin yleiset ehdot

1. Sopimusosapuolet ovat Vinokasvi (Y1976813-2) ja kuluttaja ja ehdot ovat voimassa holvin verkkokaupassa tehtyjen tilausten yhteydessä sekä sopimusviljelysopimuksessa.

2. Vinokasvi ei ole velvollinen korvaamaan tuotetta tai palvelua, mikäli kuluttaja ei peruuta tilaustaan annettujen ehtojen sisällä.

3. Verkkosivuston sekä verkkokaupan sisältö on Vinokasvin omistuksessa eikä sen sisältöä saa kopioda ilman lupaa. Sen sijaan sisällöin jakaminen on äärettömän sallittua, jopa suotavaa.

4. Verkkosivuilla sekä verkkokaupassa olevat kuvat ovat Vinokasvin omaisuutta. Kuvissa olevat tuotteet voivat poiketa lopullisesta tuotteesta muodon sekä tarkan ulkonäön osalta.


Kuluttajalla on voimassa yleiset kuluttajakaupan ehdot, jotka määritellään kuluttajasuojalakien mukaisesti. Ennen asiointia kuluttajaa pyydetään tutustumaan toimitusehtoihimme.