Tilaustavat

Yksittäinen tilaus

Valitsemasi tuote ja nouto puutarhalta

Jatkuva tilaus

Kerran viikossa

Kerran kahdessa viikossa
Kerran kuussa

Kimppatilaus

Kerää porukka ja kordinoi haku tai sovi tapaaminen soveltuvaan paikkaan.

YKSITTÄINEN TILAUS

Tämä tilaustapa on sinulle joka tarvitset vain yksittäisiä kappaleita, saatavilla olevat tuotteet päivittyvät saatavuustietonsa kanssa verkkokauppaan. Nouto Tilanhoitajankaari 6, 00790 HKI. Arkisin 18-20 ja viikonloppuisin 12-15. Varaa nopeasti omasi, sillä nämä viedään käsistä! Valittavana 4€ pakkaus tai 8€, isommat erät sovitaan erikseen ottamalla yhteyttä etukäteen.

JATKUVA TILAUS


Tämä tilaustapa on sinulle joka haluaa varmistua siitä että valitsemasi tuotteet löytävät varmasti luoksesi tuoreina säännöllisesti. Valittavanasi on toimitukset kerran viikossa, kahden viikon välein tai kerran kuussa. Sadonkorjuu on kaksi kertaa viikossa ja tilaukset ovat noudettavissa aina arkisin 18-20 tai viikonloppuisin 12-15. Varmistu saatavuudesta ja tilaa nyt.

Valittavana 4€ pakkaus tai 8€, isommat erät sovittava erikseen ottamalla yhteyttä.

KIMPPATILAUS

Kimppatilaus sopii sinulle, joka haluaisi koordinoida tuoreet mikrovihannekset ja versot lähelle vaikkapa kuntosaliasi tai työpaikkaasi. Erikseen sovittavissa oleva noutopaikka on kiireisen, mutta ruokavaliostaan välittävän ihmisen vaihtoehto. Kerää sopiva porukka ja tilaa sopivaan paikkaan, sopivana ajankohtana. Ota yhteyttä!

TILAUKSEN PERUUTUS JA TILAUSEHDOT

Tilauksen peruutus ja muut ehdot löydät täältä.