Tilaa mikrovihannekset ennen kun ne myydään loppuun

Mikrovihannes retiisi
Mikrovihannes retiisi

Kuinka tämä kaikki toimii ja mistä saan itselleni Vinokasvin mikrovihanneksia?

Mikrovihanneksia on mahdollista saada kahdella tavalla, kestotilaamalla kotiinkuljetuksella tai tulemalla suoraan puutarhalle. Julkiset kulkuneuvot tuovat sinut paikalle metroasemilta tai suoraan keskustasta. Poikittaisliikenne löytää myös juna-asemilta. Pysäköintiin löytyy kunnallisia paikkoja välittömässä läheisyydessä runsaasti. Latokartano on helsingin lande, tee samalla retki kauniiseen Viikin luontoon. Tutustu alueen runsaaseen luontoon täällä.

VALITSE-TILAA-MAKSA. YKSINKERTAISTA ja HELPPOA!

Koska haluamme minimoida tuotanto- ja ruokahävikkiä, vinokasvi rohkaisee ryhtymään kestotilaajaksi, jolloin puutarha voi tuottaa mikrovihanneksia hävikittömästi ja mahdollisimman pienellä ympäristökuormalla. Kestotilatessa voit tulla hakemaan tilauksesi myös aukioloaikojen puitteissa, jolloin leikkaamme mikrovihanneksesi tilauksesta. Meillä käy myös kortti joten voit maksaa kestotilauksesi samassa yhteydessä!

Olet aina tervetullut tulemaan tutkimaan myös paikan päälle mitä muuta puutarhan vaihtuvassa ja mielenkiitoisessa valikoimassa on tarjolla omavaraispuutarhurille ja kaupunkiviljelijälle! Liikkeen aukioloaika on ARK 18-20 ja VKL 12-15 osoitteessa Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki.

Liikkeessä asioiminen:

Tervetuloa paikan päälle, voit valita esillä olevista mikrovihanneksista sopivan sekoituksen tai pitäytyä vain yhdessä, rasian hinta on 4€/25-60g riippuen lajikkeesta. Tilauksesi jälkeen puutarhuri leikkaa tilauksesi valmiiksi. Liikkeelle voit myös tuoda oman rasian, johon erityisesti rohkaistaan ja paikan päällä saat 1€ hyvityksen oman rasian tuomisesta, jolloin hinnaksi jää enää 3€/25-60g. Koska liikkeellä myynnissä olevat mikrovihannekset leikataan tilauksesta paikan päällä, on niiden säilyvyys varmistettu. Useat mikrovihannekset kuitenkin säilyvät leikattuina yli viikon jääkaapissa hyvinä, mikäli pidät ne ilmatiiviisti pakattuina +2-+5 asteessa.

Kestotilaajille ilmainen kotiinkuljetus:

Miltä kuulostaisi kerran viikossa tuoreet vihannekset kotiinkuljetettuna? Siksi tarjoammekin nyt kestotilaajille ilmaisen kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla. Tee tilaus NYT. Siirry verkkokauppaan-> TÄSTÄ.

1. VALITSE tilauksen yhteydessä vapaavalintaisesti mitä mikrovihanneksia haluat viikkotilaukseesi kuuluvan, sekä rasioiden kappalemäärä. Voit myös muuttaa mielesi mikrovihannesten lajikkeista ihan koska vaan kesken tilausta, mutta  muistathan kertoa niistä myös meille ottamalla yhteyttä: myyntipalvelu@vinokasvi.fi.

2.  TILAA haluamasi toimitusosoitteeseen, kerro myös toive toimituksen ajankohdalle kello 12-21 välillä arkisin ja viikonloppuisin kello 15-19 välillä. Toimitusvahvistus tulee viestitse. Tilausta voidaan muutta myös kesken tilauskautta.

3. MAKSA tilauksesi. Mikäli haluat noutaa tilauksesi paikan päältä aukioloaikojen puitteissa, on sekin sallittua, tällöin hyvitämme 2€ tai vaihtoehtoisesti saat valita vapaavalintaisen rasian mukaasi.

4. Ota tilauksesi vastaan sovittuna ajankohtana ja nauti mikrovihannesten tuoreudesta!

Tule liikkeelle tutustumaan puutarhaan ja puutarhuriin!

Mikäli olet kiinnostunut ruokasi alkuperästä ja kuinka sitä tuotetaan, olet erittäin tervetullut tutustumaan menetelmiimme ja näkemään kuinka vihannekset kasvavat vertikaalisessa puutarhassamme. Puutarhalla on myös saatavilla vaihtuva valikoima puutarhatarvikkeita, sekä keväisin ja kesäisin myös hyötykasvien taimia.

Puutarha löytyy osoitteesta Tilanhoitajankaari ja 00790 HKI ja on avoinna ARK 18-20 ja VKL 12-15 TERVETULOA!

Seuraa myös ajankohtaista ilmoittelua puutarhan aukiolosta etusivulla ja facebookissa sekä instagramissa.

Noutopiiri kavereille/kuntosalille/työpaikalle/taloyhtiölle:

Kiinnostaako järjestää noutopiiri esimerkiksi kuntosalillesi? Kerää minimissään 50€ tilaus ja sopimuksesta kulkeutuvat vihanneksesi erikseen sovittuna aikana tiettyyn haluamaanne paikkaan kuljetettuna kertatilattuna tai kestotilattuna.Holvin verkkokaupassa https://holvi.com/shop/vinokasvi/ kelpaa suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä maksukortit Visa ja Mastercard. Liikkeellä käy useimmat suomalaiset kortit sekä käteinen. 

Tilaus ja toimitusehdot löydät täältä.