toimitus

Toimituksen valinta

Tilauksen yhteydessä valitset stadilaisten mikrovihannesten toimitustavan.

Tarjoamme kotiinkuljetusta pääkaupunkiseudulla, mutta tilaus on myös mahdollista noutaa aukiolo-aikojemme puitteissa Latokartanosta, Helsingistä. Sopimuksen mukaan voit noutaa tilauksesi myös muina aikoina.

MAKSAMINEN

Tilaus maksetaan verkkokaupassamme, jossa maksuvälineenä käy lasku, suomalaiset verkkopankkitunnukset tai yleisimmät maksukortit.

Verkkokaupassa vahvistat tilauksesi maksamalla ja valitsemalla oikean tilauksen.

Paikan päällä asioidessa voi maksaa kortilla tai käteisellä, tilauksen yhteydessä valitset verkkokaupassa noudon.

Yhden rasian hinta on 4€/25-60griippuen lajikkeesta. Tilauksesi jälkeen puutarhuri leikkaa tilauksesi tuoreena ja tilauksesi löytyy antamillasi tiedoilla.

Toimitusmaksumme on 8€ kotiinkuljetukselle, joka on laskettu hintaan mukaan verkkokapassamme. 

Kun tuot oman rasiaan, saat hyvitystä yhden euron! Haluamme kannustaa jätteettömyyteen, joten otamme myös vastaan vanhat myyntirasiamme ja hyvitämme niistä 20c/rasia.


TILAAMINEN

Koska haluamme minimoida tuotanto- ja ruokahävikkiä, vinokasvi rohkaisee liittymään kanta-asiakkaaksemme, jolloin puutarha voi tuottaa mikrovihanneksia hävikittömästi ja mahdollisimman pienellä ympäristökuormalla juuri sinun lautasellesi. Voimme tehdä myös sopimusviljely-sopimuksen ja saat aina tuoreet sekä omavalintaiset mikrovihannekset itsellesi.

Toimitamme myös pääkaupunkiseudulla kotiin/tilausosoitteeseen.

Haluaisitko järjestää esimerkiksi taloyhtiön tai kuntosalisi kanssa tilausringin? Kysy miten! Toimitamme myös tien päälle tai työpaikallesi!


Tutustu myös toimitusehtoihimme.