Ruokahävikkiä voidaan pienentää suoraan tuotannossa luonnonvaroja säästäen! 

Kiertotalous ja kestävä kehitys on tulevaisuuden ruokatuotannon trendi vertikaaliviljelyn lisäksi, ja on mahdollista jo tänään. 

Tehoviljelyn aikakausi on päättynyt.

 Käymällä paikan päällä pääset katsomaan, miten matalan hiilijalanjäljen omaava ja laadukas, paikallinen lähiruoka, kasvaa kerrostalon kivijalassa. 

Olemme edelläkävijöitä, tule mukaan!
Vertikaaliviljelmässä kasvatetaan viljelykasveja kerroksissa. Tällä tavoin saavutetaan suurempi viljelypinta-ala, joka mahdollistaa pienestä tilasta suuren sadon. 

Kaupunkiolosuhteissa tila on valmiiksi jo hyvin kompakti, joten vertikaaliviljely on täydellinen ratkaisu!

Kaupungeissa kerrosviljely tarjoaa ruokatuotannon lähellä loppukuluttaja. 

Kenties joku päivä jokaisen kaupunkilaisen kotiympäristössä on yhteisöllinen vertikaaliviljelmä. Jos haluat sen jo nyt, ole yhteydessä!

Vinokasvi toimii tuottavasti koko vuoden, jotta jätettä ei syntyisi turhaan. Älä ruoki hukkaa, tämän suden saat ampua. 

Hankinnat tehdään ajatuksella ja harkiten, ettei ilmastovaikutus ole merkitsevä, olemme ympäristömme kanssa harmoniassa.

Tuotantoketju on mahdollisimman läpinäkyvä, jotta kuluttaja saa tehdä parhaimman ostopäätöksen terveytensä sekä ympäristönsä eteen, luonnonvaroja kunnioittaen ja arvostaen. Kysy, niin vastaamme!

Tärkein arvomme on ympäristöystävällisyys ja kaikessa toiminnassa noudatetaan kestävän kehityksen perjaatteita.

Mikrovihannekset kasvavat säästäen vettä, eikä niiden viljelyssä käytetä kasvinsuojeluaineita tai lannotteita, järjestelmä puhdistetaan ilman haitallisia kemikaaleja.

Viljelmän jokainen resurssi käytetään uudelleen tai kierrätetään. Liikkeellä saat tilauksesi myös omaan astiaan ja voit näin lisätä kädenjälkesi merkitystä, nollahukkaa kannattaa kasvattaa.