Mikrovihannestyöpajat

Opi kasvattamaan mikrovihanneksia itse!

 Osallistu työpajaan ja aloita viljely heti. Tyopajoissa opit perusteet mikrovihannesten viljelylle, opit välttämään suurimmat ongelmatilanteet ja lisäät tietouttasi kuinka toimit ongelmatilanteessa. Et tarvitse lainkaan aikaisempaa kokemusta tai taitoa puutarhanhoidosta tai viljelystä, kurssilla on tyytyväisyystakuu ja saat rahasi takaisin, mikäli et opi menetelmää ja hyödy siitä. Tule ja osallistu! Taistele ilmastonmuutosta vastaan ja opi uusi maittava taito. 

Työpajat tapahtuvat Vinokasvin vertikaalisella puutarhalla sisätiloissa osoitteessa: Tilanhoitajankaari 6, 00790 Helsinki. Opetus tapahtuu 8 henkilön pienryhmässä, jolloin varmistutaan siitä, että saat aina henkilökohtaista avustusta sekä pystymme lupaamaan että opit menetelmän. 

Työpajan kokonaiskesto on 2,5h hinta 40€. Oppimismateriaalit sekä viljelytarvikkeet kuuluvat hintaan, tarjolla kahvia sekä teetä. 

Paikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi heti ja mene verkkokauppaan tästä!

SYKSYN TYÖPAJAT OVAT LOPPUUNMYYTY!

 TALVEN työpajat ilmoitetaan myöhemmin!

Joulukuussa alkaa lapsille 9-14 vuotiaille suunnattu iltapäivätyöpaja, jossa keskitymme omaan farmiin ja rakennamme itsellemme toimivan mikrovihannesfarmin hahmoineen ja visioimme yhdessä ruuantuotannon tulevaisuutta!

ltapäivätyöpajaan mahtuu 10 ensimmäistä mukaan! Materiaalimaksu on 15€. Kerho kokoontuu 18-19.30 välisenä aikana perjantaisin.

Ilmottaudu alustavasti nyt jo mukaan! vinokasvi@vinokasvi.fi